AktualityPrílepy

Jasličková pobožnosť v Prílepoch

obed
poradna

,, Vianoce sú krásne, keď láska dýcha z jasličiek…”

Na Božie narodenie sa aj tohto roku konala v kostolíku Prílepoch Jasličková pobožnosť. Cez Vianoce sa v malom božom chráme stretávajú veriaci na bohoslužbách a deti vítajú Betlehemské dieťa pri jasličkách. Pri vianočnom stromčeku malého Ježiška privítali pastierikovia z Materskej škôlky Parková 2, Zlaté Moravce Prílepy, palicami  klopali, zvončekmi zvonili a spolu s pani riaditeľkou Zuzanou Šalingovou spievali pesničky, básničky pre narodené Božie dieťa.

Na Jasličkovú pobožnosť už piaty rok prišiel zaspievať aj Spevácky súbor Kolovrátok z Prílep pod vedením manželov Vencelových. 

Keď vianočný stromček v izbičke zabliká,
každý dobrý otec rodinu privíta.
Poďte moji drahí,  sadajme si k stolu,
je  štedrá večera, budeme jesť spolu.

Pieseň Tichú noc na varhanoch zahral Miško Hlavačka. Vianočnú slávnosť prišiel požehnať aj správca farnosti z Čiernych Kľačian vdp. Peter Patúc a poprial všetkým veriacim požehnané Vianoce.

Anton Kaiser

Zdroj informácií: Irena Vencelová

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”899″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Spusť prezentáciu” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button